Megal d.o.o. kao lider u proizvodnji i prodaji metalnog industrijskog nameštaja konstantno radi na usavršavanju tehnologija proizvodnje, osavremenjavanju mašinskog parka, povećavanju kapaciteta proizvodnje, kao i edukaciji kadra u skladu sa najsavremenijim standardima i trendovima na tržištu. Koristimo aktuelne CNC mašine za obradu lima čime garantujemo preciznost i mogućnost izrade proizvoda u velikim serijama. Za sve naše proizvode obezbedili smo i važeće ateste izdate od strane akreditovanih institucija u Srbiji, što predstavlja još jedan dokaz kvaliteta proizvoda.

Raznovrsnošću ponude, širokom paletom proizvoda i velikim izborom različitih veličina i modela, u mogućnosti smo da zadovoljimo potrebe kupaca u različitim granama privrede. Naši proizvodi mogu se videti u supermarketima i drugim prodajnim objektima, kao i u javnim ustanovama, bankama, hotelima, skladištima, arhivama, sportskim centrima, ali i u poslovnim prostorima i privatnim domaćinstvima. Naše proizvode uspešno plasiramo i na inostrana tržišta, gde imamo dugoročnu saradnju sa našim partnerima. Metalne police, garderobni ormani, arhivski ormani, regali za skladišta, pokretni arhivski regali, vatrootporni ormani i drugi proizvodi od metala su naša ekspertiza.

Ne odstupamo od visokog kvaliteta izrade, ali ni od pristupačnih cena naših proizvoda, po čemu smo postali poznati i pozicionirani na tržištu i cenjeni od strane naših kupaca. Temelj naše poslovne politike čini upravo kvalitetan odnos koji negujemo sa kupcima i dobavljačima, kao i sa svojim zaposlenima, a zasnovan je na dugogodišnjoj saradnji i poverenju.

Tradicija duga tri decenije, pouzdanost proizvoda, personalizovana ponuda i besprekorna usluga razlozi su zbog kojih mnogi biraju baš nas. Uverite se i sami!

Copyright 2024 © Sva prava zadržana MEGAL d.o.o. | Izrada Sajtova | Seoptimizacija.