Naša raznovrsna ponuda garderobnih metalnih ormara

 

Kada su u pitanju garderobni metalni ormari, nastojimo da u ponudi imamo širok spektar opcija i raznovrsne modele kako bismo obezbedili pogodno rešenje za svačije potrebe, pa čak i dodatak u vidu praktičnih metalnih klupa.

Za potrebe viših standarda higijene, naša ponuda uključuje i metalne ormare sa HACCP standardom, a za potrebe bolje organizacije i preciznije praktičnosti, imamo ormane s pretincima, sa Z vratima, kao i kasetne ormare. Vaše je samo da procenite koji model najbolje odgovara Vašim potrebama, a mi smo tu da ga obezbedimo!

 

Ukoliko niste sigurni koji je najoptimalniji izbor za Vas, mi smo tu da Vam pomognemo. Izrada metalnih ormara je naša oblast poslovanja više od tri decenije, zbog čega možemo da Vam garantujemo ispravan odabir najboljeg rešenja, uspešan proces proizvodnje, ugradnje, servisiranja i ostalih pratećih usluga u kompaniji Megal.

 

Koje su glavne karakteristike metalnih ormara za garderobu?

 

Naše garderobne metalne ormare odlikuje čvrsta i kvalitetna konstrukcija od čeličnog lima koja osigurava trajnost i stabilnost, pružajući pouzdano rešenje za dugotrajnu upotrebu.  Bravice za bezbedno čuvanje vrednih predmeta, prozračni otvori za održavanje svežine garderobe, te opcije dodatnih pretinaca ili posebnih vrsta vrata, poput Z vrata, dodatno poboljšavaju funkcionalnost i praktičnost. 

  • Standardni metalni garderobni ormari poseduju ventilacione otvore u gornjoj i donjoj zoni, pri čemu se u gornjoj zoni nalazi polica za odlaganje stvari i šipka sa kukama za kačenje odeće ispod svake police. Brave su nemačke proizvodnje sa kvalitetnim okovom, a na svakoj kabini nalazi se pločica za upis imena. Svi naši garderobni ormani su proizvedeni u skladu s evropskim normama i dolaze u standardnoj svetlo sivoj boji. Međutim, možemo ih prilagoditi Vašim željama i zahtevima, uključujući plastifikaciju i boju po Vašem izboru kako bi se savršeno uklopili u Vaš prostor i stil.
  • Garderobne metalne ormare sa HACCP standardom karakterizuje kosi krov propisan za maksimiziranje bezbednosti upravljanja kritičnim tačkama, odnosno kako bi se sprečilo odlaganje obuće na krov i potencijalni kontakt sa uniformom. Vertikalna pregrada u ovim ormanima osigurava odvajanje civilne odeće i uniforme, te odgovarajuće pregrade, šipku i kukice za kačenje odeće u nastojanju omogućavanja urednog i pravilnog skladištenja i poštovanja zakona o bezbednosti hrane.
  • Metalni garderobni ormari sa pretincima u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva mogu imati nekoliko puta veći broj kabina nego ostali modeli garderobnih ormara. Naročito su pogodni za manje prostorije ili svlačionice gde je ključna ušteda prostora i njegovo maksimalno iskorištavanje. Nerđajuća metalna konstrukcija odličnog kvaliteta i plastifikacija u željenoj boji dodatne su karakteristike koje čine ove ormare izborom za koji se nećete pokajati.
  • Metalni garderobni ormari sa Z vratima su izuzetno prostrani, izrađeni od jake varene konstrukcije i prilagodljivi prema zahtevima kupaca. Moderni dizajn ovih modela teži ka uštedi prostora i olakšava organizovanje veće količine opreme, kao što su kaputi i uniforme. Otvori na vratima omogućavaju ventilaciju svih pregrada, a police i šipke sa kukama uredno i pregledno odlaganje stvari i opreme.
  • Metalni kasetni ormari su još jedna opcija idealna za manje prostore, hodnike, supermarkete i druge industrijske objekte koji zahtevaju skladištenje opreme. Ventilacioni otvori obezbeđuju provetrenost kaseta, a kvalitetan okov sa bravicama nemačke proizvodnje bezbedno odlaganje kesa, jakni i sličnih ličnih stvari na police i šipke sa kukama za kačenje. Možete ih poručiti u raznim dimenzijama, sa do čak osam kabina. Kao i sa ostalim modelima, i kod ovih ormara nudimo prilagodljivost prostoru, kosi krov, te klupu za sedenje kao dodatak.

 

Za koju namenu izrađujemo metalne ormare?

 

Garderobni metalni ormari iz naše ponude pogodni su za skladištenje opreme u različitim industrijama i prostorima. Najčešće se koriste za opremanje svlačionica u teretanama, sportskim objektima i sportskim dvoranama, kao i u fiskulturnim salama u školama

Pokazali su se svrsihodnim i u svlačionicama na bazenima, ali i u fabrikama i drugim poslovnim industrijama i poslovnim prostorima gde je potrebno osigurati bezbedno i organizovano skladištenje odeće i ličnih predmeta. Naši metalni ormari pružaju pouzdanost, funkcionalnost i dugotrajnost bez obzira na namenu, te predstavljaju efikasno rešenje za čuvanje i uredno skladištenje u svakom prostoru.

 

Koje su cene metalnih ormara za garderobu?

 

Cene metalnih ormara za garderobu variraju u zavisnosti od različitih faktora. Prvo, cena zavisi od vrste ormara, pri čemu se razlikuju standardni metalni ormari, ormari sa dodatnim karakteristikama poput dodatnog kosog krova, ugradnih klupa, specijalnih boja ili dodatnim pretincima. 

Takođe, dimenzije ormara igraju ključnu ulogu u formiranju cene, veći ormari obično podrazumevaju veću cenu. 

Dodatni faktor koji može uticati na cenu je da li se uzima i metalna klupa kao dodatak koji omogućava još bolju funkcionalnost Vašeg prostora. Konačna cena će zavisiti od kombinacije ovih faktora i specifičnih zahteva kupca, no kompanija Megal u svakom slučaju nastoji da pruži konkurentne cene uz visok kvalitet proizvoda.

 

Izrada metalnih ormara po meri u Megal proizvodnji metalnog nameštaja

 

Megal garderobni metalni ormari po meri garantuju dugotrajnost, praktičnost i uštedu prostora, što ih čini efikasnim rešenjem za bezbedno odlaganje opreme u sportskim, rekreativnim, poslovnim, ali i bilo kojim drugim prostorima.

 

 

 Copyright 2024 © Sva prava zadržana MEGAL d.o.o. | Izrada Sajtova | Seoptimizacija.