Za koju namenu izrađujemo metalne arhivske ormare?

 

Naši metalni arhivski ormari izrađuju se za različite namene, uključujući kancelarije, arhive, biblioteke, škole, zdravstvene ustanove i druge prostore gde je potrebno organizovano skladištenje. 

Arhivski ormari za kancelarije pružaju sigurnost i preglednost poslovne dokumentacije, omogućavajući zaposlenima brži pristup potrebnim dokumentima. U arhivama omogućavaju dugotrajno čuvanje važnih dokumenata, zaštitu od prašine, vlage i oštećenja, čime se osigurava očuvanje vrednih informacija.

 

  • Arhivski ormari za biblioteke iz naše ponude pomažu u sistematizaciji knjiga, časopisa i drugih materijala, što omogućava lakše pronalaženje i preglednost knjižnog fonda. 
  • Škole i univerziteti takođe koriste naše ormare za čuvanje nastavnih materijala, administrativne dokumentacije i drugih resursa, čime se doprinosi organizaciji i funkcionalnosti obrazovnog procesa. 
  • Zdravstvene ustanove koriste metalne arhivske ormare za sigurno čuvanje medicinske dokumentacije, dosijea pacijenata i drugih važnih zapisa, čime se osigurava privatnost i dostupnost ključnih informacija. 
  • Mali arhivski ormani mogu poslužiti u ličnim kancelarijama za skladištenje privatne dokumentacije i materijala. 

 

Naši metalni arhivski ormani nude izdržljivost, funkcionalnost i prilagodljivost za svaki prostor koji zahteva efikasnu organizaciju. Sa širokim spektrom dimenzija i dodatnih opcija kao što su brave i prilagodljive police, naši ormari zadovoljavaju sve specifične potrebe korisnika i pružaju pouzdano i dugotrajno rešenje za sve vaše potrebe skladištenja.

 

Ponuda metalnih arhivskih ormara u Megal proizvodnji

 

Izrađeni su od jake konstrukcije od metala koja garantuje dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Opremljeni su policama podesivim po visini, omogućavajući prilagođavanje prostora različitim vrstama dokumentacije i kancelarijskog materijala. 

Dodatno, ovi ormani su opremljeni trosmernim mehanizmom zaključavanja, čime se osigurava maksimalna bezbednost i zaštita poverljivih informacija i vrednih dokumenata. 

Sa svojom robusnom izradom i fleksibilnim dimenzijama, arhivski ormani za kancelarije pružaju praktično i sigurno rešenje za sve vaše potrebe skladištenja.

 

Namenjeni su za odlaganje dokumenata A4 formata ili visećih mapa u ležećem položaju, pružajući efikasno i organizovano skladištenje važnih papira. Izrađeni su od metala, sa varenim spojevima koji osiguravaju izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. 

Ovi ormani su opremljeni sistemom protiv prevrtanja fioka, čime se sprečava otvaranje više fioka odjednom. Takođe, poseduju centralnu bravu koja omogućava zaključavanje svih fioka odjednom, pružajući dodatnu zaštitu i sigurnost vašim dokumentima. 

Sa svojim čvrstim dizajnom velike nosivosti i praktičnim funkcijama, kartotečni ormani predstavljaju idealno rešenje za uredno i sigurno čuvanje dokumentacije.

 

Glavne karakteristike i dimenzije arhivskih ormara

 

Arhivski metalni ormari sačinjeni su od tankog, ali izuzetno izdržljivog lima, što im omogućava bolju iskoristljivost prostora u odnosu na one napravljene od iverice ili drugih materijala. 

Zahvaljujući ovoj konstrukciji, ormari imaju veći unutrašnji prostor i veći kapacitet za skladištenje. Opremljeni su policama čija se visina može podešavati bez korišćenja dodatnih alata, te stoga možete sami da odlučite kako ćete ih postaviti, prilagođavajući ih specifičnim potrebama vašeg prostora i vrsti dokumenata koje čuvate. 

U standardnoj verziji, ormari sadrže osnovnu baznu policu i još četiri pomerljive police, pružajući vam fleksibilnost u organizaciji prostora.

Što se tiče dimenzija, arhivski metalni ormari dolaze u četiri standardne veličine: 

  • 1950 x 920 x 420 mm 
  • 1950 x 800 x 420 mm 
  • 1000 x 920 x 420 mm
  • 1950 x 1200 x 420 mm

 

Međutim, ukoliko imate specifične zahteve, ormari se mogu izraditi i po dimenzijama koje vama najviše odgovaraju. Ova fleksibilnost u dimenzijama omogućava da se ormari savršeno uklope u bilo koji prostor, bilo da je reč o malim kancelarijama, velikim arhivama ili drugim specijalizovanim prostorima za skladištenje.

 

Koja je cena metalnih arhivskih ormara? 

 

Cena metalnih arhivskih ormara zavisi od dimenzija i eventualnih dodataka. Veći ormari i modeli sa dodatnim funkcijama obično imaju višu cenu. Naši proizvodi nude raznovrsne opcije koje se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama, što omogućava fleksibilnost u odabiru i određivanju cene. 

Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi sa svim pitanjima oko arhivskih ormara i cene za vaše konkretne zahteve.

 

Prodaja metalnih arhivskih ormara u našoj proizvodnji industrijskog nameštaja

 

Megal arhivski ormari predstavljaju spoj kvaliteta, funkcionalnosti i prilagodljivosti. Naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnog lima, sa pažnjom posvećenom svakom detalju, kako bi zadovoljili sve vaše potrebe za skladištenjem. 

Nudimo širok spektar dimenzija i mogućnost prilagođavanja specifičnim zahtevima kupaca, osiguravajući optimalnu iskoristivost prostora i dugotrajnu izdržljivost. 

Posvetite se organizaciji i zaštiti vaših dokumenata uz naše proizvode dostupne po konkurentnim cenama.

 

 

 

 

 

 

 Copyright 2024 © Sva prava zadržana MEGAL d.o.o. | Izrada Sajtova | Seoptimizacija.