metalni garderobni ormani u svlacionici

GARDEROBNI ORMANI – Karakteristike i vrste

 

Izrađeni od kvalitetnog metala, garderobni ormani su idealni za opremanje svlačionica u teretanama, sportskim objektima kao i za sportske dvorane i fiskulturne sale u školama. Svi ormani izrađeni su od nerđajućeg kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni savremenom metodom plastifikacije. U zavisnosti od namene mogu imati nogare, kose krovove, dodatne pregrade, mogućnost dograđivanja klupe za sedenje i još mnoge opcije prema potrebi korisnika. Veliko iskustvo u proizvodnji, montaži i servisiranju svih modela ovih metalnih ormana govori u prilog tome da su idealan izbor kako za industrijske tako i za privatne objekte (garaže, radionice). Što detaljnije opisaćemo svaki model i njegovu svrhu, kako biste se odlučili za najoptimalnije rešenje.

 

Modeli metalnih garderobnih ormana koji se najčešće koriste u opremanju objekata su:

 

  • Standardni modeli metalnih garderobnih ormana
  • HACCP ormani (modeli sa kosim krovom i klupama)
  • Metalni garderobni orman sa „Z“ vratima
  • Metalni garderobni orman sa kasetnim vratima
  • Metalni garderobi orman sa pretincima

 

Garderobni metalni ormani serije Standard predstavljaju najpopularniju kategoriju u okviru ponude proizvoda. U zavisnosti od namene, mogu se napraviti dodatne pregrade unutar kabine, dodati nogare, drvene klupe za sedenje. Ovi ormani poseduju ventilacione otvore u gornjoj i donjoj zoni što ih čini idealnim za skladištenje raznih vrsta opreme. U gornjoj zoni nalazi se polica za odlaganje stvari i šipka sa kukama za kačenje odeće ispod svake police. Brave su nemačke proizvodnje sa kvalitetnim okovom. Na svakoj kabini nalazi se pločica za upis imena. Svi garderobni ormani su u skladu sa evropskim normama i dolaze u svetlo sivoj boji, ali je naravno moguća plastifikacija i boja po želji kupca.

HACCP ormani se izdvajaju kao posebna kategorija i oni su proizvedeni u skladu sa HACCP standard kako bi ispunjavali i najspecifičnije zahteve kupaca. Ovi garderobni ormani obavezno poseduju kosi krov koji je u skladu sa HACCP standardom propisanim kako bi se maksimizirala bezbednost upravljanja kritičnim tačkama. Svi ormani poseduju pregradu koja služi za razdvajanje radne od civilne garderobe i postavljeni su na nogarama sa mogućnošću dodavanja klupe za sedenje.

Metalni garderobni ormani sa „Z“ vratima se izdvajaju po svom kvalitetnom i modernom dizajnu. Kao i ostali modeli izrađeni su od jake varene konstrukcije i prilagodljvi potrebama i zahtevima kupaca. Unutra su prostrani sa komocijom za kapute i uniforme. Imaju police i šipke sa kukama za odlaganje stvari i opreme, kvalitetan okov i pločicu za upis imena za svaku kabinu. Sam model je veoma praktično napravljen, štedi na prostoru i olakšava organizovanje opreme. Dolazi u aktuelnim dimenzijama, boja se takođe prilagođava zahtevima i enterijeru. Vrata poseduju ventilirajuće otvore kako bi bila moguća ventilacija svih pregrada.

Metalni garderobni ormani sa kasetnim vratima idealni su za manje prostore, hodnike, supermarkete i druge industrijske objekte kojima je potrebno skladištenje opreme. Imaju police i šipke sa kukama za kačenje kesa, jakni ili drugih stvari. Ventilacione otvore koji omogućavaju provetrenost kaseta i kvalitetan okov sa bravicama nemačke proizvodnje. Dolaze u raznim dimenzijama, sa brojem kabina do osam. U odnosu na HACCp ormane nude duplo veći broj kabina u okviru istih dimenzija. Kao i kod ostalih modela, moguća je prilagodljivost prostoru, kosi krov, dodavanje klupe za sedenje.

Metalni garderobni ormani sa pretincima imaju veliku prednost u odnosu na ostale modele, a to je ušteda prostora. U zavisnosti od zahteva i potreba imaju nekoliko puta veći broj kabina nego ostali modeli garderobnih ormana. Iz tog razloga pogodniji su za manje prostorije ili svlačionice gde se prostor mora iskoristiti maksimalno. Kvalitet je odličan, nerđajuća metalna konstrukcija sa plastifikacijom u željenoj boji.

Neophodno je da opremite prostor na najfunkcionalniji i najoptimalniji način? Mi smo tu da Vam pomognemo. Kao profesionalci u svojoj oblasti, sa preko tri decenije dugim poslovanjem, pronaćićemo najbolje rešenje i dostaviti ga na Vašu adresu. Uz usko razumevanje procesa proizvodnje, ugradnje, servisiranja i svih ostalih pratećih usluga izbor garderobnih ormana iz ponude Megal kompanije biće pravi potez. Više detalja o dimenzijama i karakteristikama svakog od garderobnih ormana možete pogledati na sledećem linku sa ponudom proizvoda.

New posts

Copyright 2024 © Sva prava zadržana MEGAL d.o.o. | Izrada Sajtova | Seoptimizacija.